Woonzorgcentrum Ter Reede

Woonzorgcentrum Ter Reede ligt in een rustige, groene wijk, vlakbij de Vlissingse boulevard. In het centrum zijn twee verpleeghuizen en huur- en koopwoningen voor zelfstandig wonen aanwezig. Het sfeervolle Atrium dient als ontmoetingsplek voor iedereen.

 

Wonen in Woonzorgcentrum Ter Reede
Op de locatie Ter Reede vindt u appartementen van verschillende grootte en prijsklasse. Een appartement bestaat uit:

  • een woonkamer en keuken,
  • 1 of 2 slaapkamers,
  • douche met toilet,
  • een balkon (open dan wel inpandig),
  • een berging.

Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Wilt u meer zien van de appartementen? Bekijk de platttegronden van de grote en de kleine appartementen.

 

Activiteiten

Ter Reede staat bekend om de vele activiteiten die er te doen zijn. In het Atrium vinden regelmatig optredens plaats voor jong en oud: van klassieke concerten tot popkoren en van accordeonisten tot jazzmuzikanten. Daarnaast zijn er vele verenigingen en clubs actief, zoals voor koersbal en biljarten, schilderen, bloemschikken en Tai Chi.

 

Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten kunt u de activiteitenkalender bekijken. Ook worden de activiteiten en evenementen iedere maand bekend gemaakt in de Ter Reedense Courant. Deze is ook op papier verkrijgbaar bij de receptie van Ter Reede.

 

Hoe is de zorg geregeld?
In het woonzorgcentrum woont u zelfstandig met alle privacy die daar bij past. Dagelijks is er een zorgcoördinator en een (wijk-)verpleegkundige aanwezig. Zij regelen alle zorg- en dienstverlening die u nodig heeft. Als het moet, 24 uur per dag.

 

In uw woning beschikt u over het alarmeringssysteem Telehulp, zodat u ook 's nachts hulp kunt inroepen als dit nodig is. Dat geeft wel zo'n veilig gevoel. Ook kunt u gebruikmaken van de maaltijdservice aan huis of tussen de middag eten in De Brasserie Ter Reede.