Verpleeghuis Ter Reede Koudekerkseweg

Wonen in een verpleeghuis geeft u een veilige woonomgeving waar zorg dag en nacht voor u klaar staat. Verpleeghuis Ter Reede Koudekerkseweg biedt zorg aan mensen met dementie of chronische lichamelijke klachten. Op de Koudekerkseweg bevindt zich ook een revalidatieafdeling.


In het verpleeghuis woont u kleinschalig. Dat betekent dat u samen met anderen woont en de beschikking heeft over een eigen appartement. Daarnaast heeft iedere woning een ruime gezamenlijke woonkamer met open keuken.

 

Uw woonomgeving

Op dezelfde locatie als verpleeghuis Koudekerkseweg bevindt zich woonzorgcentrum Ter Reede. U en uw naasten kunnen gebruik maken van alle voorzieningen van dit centrum.
Het verpleeghuis ligt in een rustige groene wijk, vlakbij de Vlissingse boulevard en de binnenstad.

 

Uw appartement

Uw appartement bestaat uit een zit/slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. De basisinrichting bestaat uit een verstelbaar bed, een vaste kledingkast, een nachtkastje,
vloerbedekking en gordijnen. Neem vooral uw vertrouwde spullen mee om uw appartement in te richten. Achter het verpleeghuis bevindt zich een grote binnentuin

 

Zomaar een dag op de Koudekerkseweg

De dag verloopt eigenlijk zoals de meeste mensen dit gewend zijn: krant lezen, koffie drinken, koken, samen eten enz. U kunt ook deelnemen aan diverse activiteiten. Als u op de Koudekerkseweg verblijft vanwege lichamelijke klachten, dan zult u overdag regelmatig therapie volgen. Familie, vrienden en bekenden zijn op ieder moment van de dag welkom. Uiteraard kunnen zij de vertrouwde dingen met u blijven doen: uw haren in de krul zetten, u ophalen voor het koor of wat u maar wilt. En willen ze een keer voor u en de andere
bewoners komen koken; ook dat is mogelijk.

Hoe is de zorg geregeld?


De medische zorg is in handen van de specialist ouderengeneeskunde. Hij wordt bijgestaan door een verpleegkundig specialist, doktersassistent, fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, logopedist, maatschappelijk werker en geestelijk verzorger. Indien nodig wordt er ook intensief samengewerkt met specialisten uit het ziekenhuis of andere instanties.

 

In overleg met u en/of uw contactpersoon en het zorgteam worden afspraken gemaakt over de zorg die u nodig heeft. Deze afspraken worden vastgelegd in een zorgplan, zodat u en alle medewerkers op de hoogte zijn van deze afspraken. U of uw contactpersoon kan uw zorgplan te allen tijde inzien.

 

Een kijkje in het verpleeghuis

Meer weten over wonen in verpleeghuis Koudekerkseweg Ter Reede? Bekijk dan de locatie-video of neem contact met ons op via 0118-448 678.