Site zv06 kopiëren

De Zoute Viever

In een rustige omgeving in het dorpshart van Oost-Souburg ligt zorglocatie De Zoute Viever. Hier kunt u wonen wanneer u (beginnende) dementie heeft of een chronische lichamelijke zorgvraag.

Zv05 kopiëren
Zv03
Site zv08 kopiëren
Site zv02 kopiëren
Site zv01 kopiëren

Zo woont u er

Locatie De Zoute Viever is klein van opzet. U woont samen met anderen en u heeft een eigen appartement. Als u wilt, kunt u samen eten met andere bewoners, op het terras koffie of thee drinken en meedoen aan activiteiten en leuke uitstapjes.

De appartementen bestaan uit een zit/slaapkamer met keuken en een badkamer met douche en toilet. Er zijn zowel één als tweepersoons appartementen en deze hebben allemaal een klein terras of balkon. De locatie heeft daarnaast een prachtige tuin, een park met vijver om de hoek en de winkelstraat is op loopafstand te vinden.

  • Georganiseerde activiteiten en uitstapjes
  • Samen eten in de woonkamer of alleen in uw appartement
  • Mooie tuin met gezellig terras
  • Kapsalon
  • Feestzaal
  • In het dorpshart van Oost-Souburg
  • Bereikbaar met openbaar vervoer, bushalte Lekstraat
  • Gratis parkeren kan in de omgeving van de locatie

Voor wie?

De Zoute Viever is een zorglocatie voor mensen met (beginnende) dementie en mensen met een chronische lichamelijke zorgvraag. Hier staat goede en persoonlijke zorg dag en nacht voor u klaar. Wij gaan daarbij uit van wat u kan én waar u behoefte aan heeft. Om in De Zoute Viever te wonen heeft u of uw naaste een indicatie nodig. U vindt alle informatie rondom zorg aanvragen en indicaties op onze pagina zorg aanvragen en indicaties.

Nieuwbouw aan het Oranjeplein

Op dit moment zijn we druk bezig met de bouw van een nieuwe locatie ter vervanging van zorgcentrum De Zoute Viever. Deze nieuwe locatie wordt vlakbij De Zoute Viever gebouwd, aan het Oranjeplein in Oost-Souburg. Meer informatie over de nieuwbouw aan het Oranjeplein vindt u hier.

Nieuwbouw 'oude' Zoute Viever

Op 11 maart 2024 heeft er een buurtparticipatie plaatsgevonden met de omwonenden van De Zoute Viever, aan de Dongestraat 1 in Oost-Souburg.

In december 2023 is er een bouwvergunning aangevraagd bij de Gemeente Vlissingen om te gaan bouwen op de plek waar nu de 'oude' Zoute Viever staat. Tijdens deze bijeenkomst is er een toelichting gegeven op de ingediende bouwplannen. De buurtparticipatie is een onderdeel voor het verkrijgen van een bouwvergunning.

Hieronder worden een aantal impressie van het nieuwe gebouw getoond.

Image1
Image2
Image4
Image5
Image6
Image9
Image10
Image11
Image14
Image15
Image16
Image21

Deze zorg biedt De Zoute Viever