WVO Zorg staat in de Top 2019 van ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland heeft vandaag de Top 2019 bekend gemaakt en WVO Zorg hoort bij de tien best gewaardeerde verpleeghuizen op ZorgkaartNederland. Een mooi resultaat waar we uiteraard ontzettend trots op zijn.

 

Angela Kallewaard, raad van bestuur WVO Zorg: ‘goed om te horen dat cliënten en familie zo tevreden zijn over onze zorg. De basis voor goede zorg is de cliënt kennen en inspelen op zijn/haar specifieke behoeften. Dat past in onze zorgfilosofie Planetree. Dé cliënt bestaat niet. Ieder mens is anders, iedere vraag is anders. Om onze cliënten de best passende vorm van zorg en welzijn te geven gebruiken we de Stepped Care methodiek. Een unieke methode waarmee we de tweede zijn in Nederland. De rode draad van deze methode is dat we de cliënt aan de hand van zijn/haar levensverhaal écht kennen: wat maakt iemand gelukkig of juist niet, wat veroorzaakt stress en hoe kun je omgaan met onbegrepen gedrag. We weten wat voor hem of haar iedere dag de moeite waard maakt en daar stemmen we zorg en welzijn op af’.

  

ZorgkaartNederland
ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg en bestaat nu 10 jaar. Op de website ZorgkaartNederland.nl kunnen mensen o.a. zorgorganisaties opzoeken, waarderen en informatie vinden om zorg te vergelijken. Voor zorginstellingen is de ervaringssite waardevol om te weten hoe hun zorg- en dienstverlening gewaardeerd wordt.

 

Bent u cliënt, familie of mantelzorger bij WVO Zorg en wilt u ook delen wat u van onze zorg vindt? Laat een waardering achter op ZorgkaartNederland via: www.zorgkaartnederland.nl