WVO Zorg genomineerd voor Planetree Awards 2018

 

Het initiatief ‘De Gouden Stofdoek’ is door Planetree Nederland genomineerd voor de landelijke Planetree Awards en is daarom één van de kanshebbers voor de titel ‘Meest mensgerichte initiatief in de zorg’.

 

Project De Gouden Stofdoek

Schoonmaken is een vak en in de zorg is hygiëne van levensbelang. Het afgelopen jaar is er veel geïnvesteerd in kennis en deskundigheid van medewerkers huishouding en woon-leefmilieu door middel van scholing. Ook de leidinggevenden hebben dezelfde scholing gevolgd, zodat zij medewerkers goed kunnen coachen in de juiste werkwijze.

 

De Gouden Stofdoek, een trofee gemaakt in het eigen atelier van WVO Zorg, wordt uitgereikt aan de medewerker die het meest bewust omgaat met de hygiëne binnen WVO Zorg. De trofee is niet alleen bedoeld om de kennis over hygiëne en het belang daarvan te vergroten onder medewerkers, maar voornamelijk ook om te benoemen dat schoonmaken een belangrijk vak is, waar vakkennis en deskundigheid voor nodig is. Dit heeft er voor gezorgd dat medewerkers huishouding en woon- leefmilieu serieus genomen worden in het werk dat zij doen.

 

In het kader van deze nominatie is een promotievideo van De Gouden Stofdoek gemaakt. U kunt de video hier bekijken.

 

Stemmen 

Om de Award te winnen heeft de Gouden Stofdoek stemmen nodig. Stemmen kan t/m 21 februari via de website www.planetree.nl/awards-2018. Stemt u mee!? Op donderdag 22 maart a.s. worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de Planetree conferentie 2018.