Week van Zorg en Welzijn

Van 11 t/m 16 maart vindt de landelijke Week van Zorg en Welzijn plaats. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties nemen deel aan deze week en openen hun deuren voor bezoekers. U kunt zo op een leuke manier kennismaken met het woonzorgcentrum in uw wijk onder het motto ‘Iedere dag de moeite waard’.

 

Een greep uit het aanbod van deze week:

Welzijns- en Activiteitenbeurs
Dit jaar organiseren we op 13 maart een Welzijns- en Activiteitenbeurs in Ter Reede. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers o.a. deelnemen aan proeflessen van verschillende beweeggroepen en Club VIEF, meedoen met activiteiten zoals bingo, zich laten opmaken door een visagiste in de kapsalon, voorlichtingen bijwonen over Parkinson, dementie en valpreventie, genieten van verschillende optredens en zich uitgebreid laten informeren op de informatiemarkt. Het volledige programma van deze dag is hier te vinden.

 

Dare2Care Festival
Op 13 maart wordt ook het Dare2Care Festival georganiseerd. Jongeren kunnen zorg & welzijn komen ontdekken op dit festival van 13.00 - 19.30 u in de Grote Kerk in Goes. We bundelen de krachten dit jaar, maar liefst 26 organisaties laten die dag zien waarom werken in zorg en welzijn zo leuk is! Geen saaie kraampjes met foldertjes, maar toffe activiteiten waarbij je kennis maakt met zorg & welzijn. De leukste sector die er is! WVO Zorg is die dag natuurlijk ook van de partij en laat bezoekers de zorg ervaren met o.a. een ouderdomspak. Last but not least; de dag wordt afgesloten met een optreden van de Zeeuwse hiphopband de Hobbyisten.

 

Voorjaarsmarkt
In Scheldehof wordt op 12 maart een Voorjaarsmarkt georganiseerd. Een gezellige markt met ruim 30 verschillende stands met onder andere kunst, lekkernijen, sieraden, goede doelen, enz.

 

Benieuwd naar wat er nog meer te beleven is? Kijk dan op deze pagina.