Voorbereiding bouw Kop van het Dok

De voorbereidingen op het Scheldekwartier voor de bouw van Kop van het Dok zijn gestart. Momenteel worden de bronnen geboord voor de WKO-installatie: warmte- en koudeopslag. Er wordt geboord tot een diepte van maar liefst 200 meter. Verder is ter voorbereiding op de start van de bouw de weg omgelegd om ruimte te creëren voor de bouwplaats.

 

Vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid gaat WVO Zorg duurzaam om met energie, water, grondstoffen en materialen. Dit is in het belang van onze cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers, collega’s en de omgeving. Duurzaamheid bij WVO Zorg betekent onder andere dat onze zorggebouwen bij voorkeur energieneutraal zijn en een aangenaam binnenklimaat hebben: behaaglijk voor u als bewoner en goed voor het milieu. In aansluiting op onze visie op duurzaamheid wordt Kop van het Dok daarom niet aangesloten op het aardgasnet, maar vindt het verwarmen en koelen van de woningen plaats door gebruik te maken van een warmte- en koudeopslag (WKO) installatie.

 

Dok II en Dok III in de verkoop

Wilt u ook wonen op Kop van het Dok? De woningen van Dok II en III zijn in de verkoop. Via de site kopvanhetdok.nl kunt u de verkoopbrochure downloaden of een informatiegesprek aanvragen bij de makelaar.