Theatervoorstelling ‘Botte Pech’

Botte Pech is het theaterstuk van vriendinnen Marij en Anita. Anita heeft kanker en weet dat ze niet meer beter wordt. Welk effect heeft dit gegeven op Marij en op alle andere mensen in de omgeving van Anita? En welk effect heeft het op Anita? Botte Pech is te zien geweest in diverse theaters in het land. Op donderdag 25 oktober kunt u de theatervoorstelling zien bij WVO Zorg in Ter Reede.

 

Botte Pech raakt en heeft impact door de zwaarte van het thema, maar toont ook lichtheid en humor. Botte Pech stemt tot nadenken en gaat zeker ook over ‘leven’; Hoe kan ik meedoen en van betekenis zijn?’ De voorstelling inspireert en roept verhalen op. Deze verhalen verdienen het om verteld te worden omdat zij helpen om van elkaar te leren.

 

Toegang is gratis en aanmelden kan via voorstellinghospice AT wvozorg DOT nl De voorstelling begint om 19.30 uur (zaal open 19.00 uur), Vredehoflaan 370 in Vlissingen. De voorstelling wordt georganiseerd door het hospice van WVO Zorg vanwege de internationale dag van de palliatieve zorg.