Start gezond en fit activiteiten

De Samen op stap activiteiten van WVO Zorg hebben de afgelopen tijd helaas vanwege corona stil gelegen. Gelukkig kunnen we de eerste activiteiten weer opstarten. Bewegen en gezond leven vinden we belangrijk en daarom starten als eerste enkele 'gezond en fit' activiteiten. 

 

Op 10 september start de cursus 'Gezonde leefstijl' die is opgegezet in samenwerking met Club Vief. Tijdens deze cursus helpen we u met het onderhouden / verbeteren van een gezonde leefstijl. U krijgt voedingsadvies, u kunt samen met anderen bewegen en we meten uw bloeddruk, BMI, bloedsuiker, spierkracht, conditie en cholesterol.  Samen met u bespreken we wat u belangrijk vindt om te verbeteren en hiervoor gaan we een programma op maat voor u maken. 

 

Eenvoudige, simpele tools om rust en balans te vinden in lichaam en geest. Deze tools krijgt u bij de training 'Meditatie & mindfulness'. De training wordt op vrijdagochtend gegeven en u kunt het hele jaar door instromen.

 

Ook bij Tao Yin Yoga kunt u het gehele jaar starten. Tao Yin Yoga is een combinatie van eenvoudige oefeningen en meditaties. Bedoeld voor het ontspannen en versterken van o.a. de lange rugspieren en het bekkengebied. De yoga wordt gegeven op vrijdag middagen.