Praktische cursus voor mantelzorgers

Bent u dag in dag uit druk bezig met uw mantelzorgtaken of combineert u mantelzorg met werk, studie of gezin? Heeft u daardoor geen puf meer om bijvoorbeeld opruimklussen aan te pakken, een effectievere tijdsindeling te maken of uw administratie te ordenen? Doe dan mee met Knelpunt ?  Opgelost! , waarin een Professional Organiser u inspireert én persoonlijk advies geeft in uw eigen thuissituatie.

 

Op woensdagavond 31 januari geeft Personal Organiser Erna Verhey speciaal voor mantelzorgers een inspirerende workshop over opruimen, geordende administratie en timemanagement. Tijdens de workshop krijgt u veel tips hoe u die praktische knelpunten het effectiefst kunt aanpakken. Ook krijgt u inzicht in wat voor u het grootste knelpunt is. Met dat knelpunt gaat u samen met de Personal Organiser aan de slag. Ze maakt een afspraak met u voor een twee uur durend persoonlijk advies aan huis. Om te leren de stress los te laten treft de groep elkaar op woensdagavond 14 maart voor een avond met ontspanningsoefeningen onder leiding van yoga docente Willemien Lievense. Op woensdagavond 16 mei wordt de cursus gezamenlijk afgesloten en wordt gekeken wat iedereen in de tussentijd bereikt heeft.

 

Aanmelden kan via Manteling: 0118 -  553530 of info AT mantelingwalcheren DOT nl, Vergeet niet uw NAW gegevens te vermelden en voor wie u zorgt.

 

Data bijeenkomsten: 31 januari, 14 maart en 16 mei

Aanvang: 19.30 uur

Locatie: Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen

Eigen bijdrage: € 1 7,50