Oude tijden herleven in De Snoepwinkel

De tijd dat je voor de toonbank stond en kon kiezen uit allerlei gevulde snoeppotten met oud-Hollands snoep is terug. Duimdrop, stroopsoldaatjes, kokindjes, griotten en al dat lekkers… De Snoepwinkel in Ter Reede opent dinsdag 10 juni haar deuren en zorgt voor een ware beleving.

Nostalgie
Nostalgische aankleding, een ouderwetse weegschaal, glazen snoeppotten en blikken. Bezoekers van De Snoepwinkel beleven de tijd van vroeger. De tijd dat ze voor de lastige taak stonden een keuze te maken uit de verschillende snoepsoorten. Het assortiment van de winkel bestaat uit onder andere bosbessendrop, zweedse pegels, anijsmelktabletten en jujubes. Maar ook butter cream, ulevellen, laurierdrop, zuur- en kaneelstokken ontbreken niet. Klanten kunnen een snoepzak of -potje laten vullen voor zichzelf of cadeau doen aan een familielid of goede vriend(in). Daarnaast is er het ‘Snoepje van de week’; een wisselende weekaanbieding van een oud-Hollands snoepje.

Opening
Op dinsdag 10 juni is vanaf 9.30 uur de feestelijke opening van de winkel. Er is onder andere live muziek aanwezig en er worden snoepzakjes uitgedeeld. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De Snoepwinkel is gevestigd in het Atrium van Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen en is open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 15.30 uur.

Wilt u thuis alvast de sfeer proeven van De Snoepwinkel? Bekijk het foto-album met foto's van de opening.