Optreden De Jochies op Wereld Alzheimerdag

Ter gelegenheid van Wereld Alzheimerdag organiseert WVO Zorg op woensdag 21 september 2022  de theatervoorstelling ‘Onbegrepen’ van De Jochies.

 

De Jochies zijn een zang- en improvisatie duo en geven een voorstelling in het Vlissings Filmtheater op de WVO Zorg locatie Scheldehof. Met zang en humor willen De Jochies Alzheimer bespreekbaar maken. De voorstelling bevat zeven korte scènes waarin allerlei onderwerpen rondom het thema Alzheimer en dementie de revue passeren. De scènes worden afgewisseld met Nederlandstalige liedjes en na afloop van de voorstelling gaan De Jochies in gesprek met het publiek. ‘Onbegrepen’ is o.a. gemaakt als bewustwording voor mensen met dementie, partners, mantelzorgers, vrijwilligers in de zorg en zorgmedewerkers.

 

De Jochies, Gijs van der Sluis en Rob Vaillant, zijn beide mannen uit de zorg en gelden als ervaringsdeskundigen. Zij vonden elkaar jaren geleden al in hun voorliefde voor muziek en kleinkunst als hobby.

Locatie en aanmelden

 

Er is een middag- en een avondvoorstelling en deze zijn gratis toegankelijk. Aanmelden kan via de receptie van Ter Reede via telefoonnummer 0118 - 448 448.

 

Plaats: Vlissings Filmtheater in locatie Scheldehof (WVO Zorg), Peperdijk 263 in Vlissingen
Datum: woensdag 21 september 2022
Tijd: middagvoorstelling (14.00 – 16.00 uur) en avondvoorstelling (19.00 – 21.00 uur)