Nieuwe website is een feit

Het is eindelijk zo ver; de nieuwe website van WVO Zorg gericht op het werven van personeel is 'in de lucht'! Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best een beetje trots op. Daarom nodigen we u graag uit een kijkje te nemen op www.wvozorgtvoorwerk.nl.

 

De zorgsector heeft de komende jaren veel extra medewerkers nodig. Nu al worden we iedere dag weer geconfronteerd met de krapte op de arbeidsmarkt. Medewerkers vinden, binden en behouden is op dit moment dan ook een van onze grootste uitdagingen. Om deze redenen is deze nieuwe website dan ook ontwikkeld.

 

Een klik met WVO Zorg

De website is gericht op mensen die op zoek zijn naar een baan bij WVO Zorg met de gedachte: Pas je bij WVO Zorg (het klikt), dan bieden wij altijd een interessante en leuke functie. Immers, er zijn binnen de zorg volop vacatures. Daarnaast is de site ook nadrukkelijk bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven laagdrempelig kennis te maken met WVO Zorg. 

 

Bij de juiste klik... ...hebben wij jouw ideale zorgbaan

Medewerkers centraal
De informatie op de website wordt ondersteund door een drietal video's. In iedere video vertelt een zorgmedewerker van WVO Zorg haar verhaal. Wat vinden zij leuk en goed aan WVO Zorg? Wat maakt ons anders? Wat maakt hun baan interessant en wat zouden we beter kunnen doen? Deze verhalen zijn de rode draad die binnen de nieuwe website, en de daarbij behorende campagne voor het werven van personeel, telkens weer terugkeren.

 

Nooit af

We vieren natuurlijk dat de nieuwe website in de lucht is, maar een website is nooit af. Komende maanden zal de site dan ook geoptimaliseerd en waar nodig uitgebreid worden met o.a. nieuw beeldmateriaal en herschreven teksten.

 

Ook benieuwd naar de nieuwe website? Bekijk hem hier. Voor alle overige informatie over onze organisatie kunt u nog steeds terecht op onze huidige website www.wvozorg.nl.

 

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de nieuwe website, neem dan gerust contact met ons op via 0118-448448 of info AT wvozorg DOT nl.