Nieuwe dagbestedingsgroep

In het Tuinhuis van WVO Zorg is een nieuwe dagbestedingsgroep gestart. Op het terrein van het Vlissingse volkstuinencomplex Levenslust midden in de natuur. Ouderen die behoefte hebben aan sociale contacten en begeleiding zijn hier op woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur welkom.

 

Soms kan een dag lang duren, bijvoorbeeld omdat u alleen thuis zit. Of als u door beginnende dementie, ziekte of ouderdom er niet meer makkelijk op uit gaat. Dagbesteding is dan een goede keuze. Ook als uw mantelzorger even wat tijd voor zichzelf nodig heeft. Samen koffie drinken, creatief bezig zijn, een spelletje doen of een wandeling maken; het is allemaal mogelijk bij de dagbesteding. Tussen de middag wordt er samen gekookt en gegeten.

 

Naast de dagbesteding zijn er op dinsdag en donderdag ontmoetings- en inloopdagen in het Tuinhuis speciaal voor mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie en hun mantelzorger.

 

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over Het Tuinhuis van WVO Zorg? Neem dan gerust contact met ons op via 0118 - 551 964 (op dinsdag en donderdag) of stuur een e-mail naar tuinhuis@wvozorg.nl. Voor vragen of aanmelden voor dagbesteding kunt u bellen met 0118 – 448 678.