Maart in het teken van Zorg en Welzijn

Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart vindt alweer de 6e editie van de Week van Zorg & Welzijn plaats. Zorg- en welzijnsorganisaties door heel Nederland openen tijdens deze week hun deuren om te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.


Ook WVO Zorg heet iedereen weer van harte welkom tijdens deze week. Op verschillende locaties worden tal van activiteiten georganiseerd. Zo kunnen geïnteresserden in een baan of opleiding in de zorg vanaf 14.30 uur een kijkje komen nemen op de open middag in Verpleeghuis Ter Reede Vondellaan. Op woensdag 14 maart is er een zelfde open middag in Verpleeghuis Willibrord in Middelburg, ook vanaf 14.30 uur. Meer informatie over de open middagen vindt u hier.

 

Voor mensen die het leuk lijkt om eens een kijkje te nemen in het Tuinhuis, op 15 maart kunt u gezellig langskomen vanaf 14.00 uur voor een lekker kopje thee of koffie.

 

Donderdag 15 maart kunnen bezoekers zich vanaf 13.00 uur van hun creatieve kant laten zien in De Werkplaats in Scheldehof. Deze creatieve middag wordt georganiseerd in samenwerking met studenten van de Hogeschool Zeeland.

 

Op Vrijdag 16 maart zijn er meerder activiteiten zoals Sjoelen in De Gouwe Tuyn. In Ter Reede kan ’s avonds vanaf 19.30 uur genoten worden van het toneelstuk “Opa in de kreukels” van toneelvereniging Serooskerke.

 

Een overzicht van alle activiteiten in deze week vindt u op www.wvozorg.nl/actueel/week-van-zorg-en-welzijn. Kom gezellig langs, iedereen is welkom tijdens de Week van Zorg & Welzijn.