Lekker eten van de zomer

Zonder zelf te koken genieten van een lekkere en gevarieerde maaltijd? Dat kan via de maaltijdservice van WVO Zorg. U kunt ervoor kiezen om heerlijke maaltijden te laten thuisbezorgen of om een hapje te komen eten op één van onze locaties. Net waar u zin in heeft.

 

Thuis uit eten
Onze maaltijden worden vers bereid en de keuze is groot. Elke dag kunt u kiezen uit verschillende soorten groenten, vlees, aardappelen of internationale gerechten. U stelt dus zelf uw maaltijd samen waarbij u kunt kiezen voor koelverse of vriesverse maaltijden. Via de webwinkel of telefonisch geeft u uw bestelling door en de maaltijden worden op een afgesproken dag bij u thuis bezorgd. Klik hier voor meer informatie over de maaltijdservice van WVO Zorg.

 

Samen eten
Als u graag een hapje buiten de deur eet, dan bent u welkom op één van onze locaties. U kunt aanschuiven aan een gezellig gedekte tafel en kiezen uit verschillende menu’s. Dagelijks bent u om 12.00 uur welkom en in De Brasserie van Ter Reede en Scheldehof kunt u behalve om 12.00 uur ook om 17.00 uur terecht.