Gedeputeerde Schönknecht en burgemeester Van den Tillaar openen nieuwe Scheldehof

Scheldehof, de nieuwe locatie van WVO Zorg in Vlissingen, wordt op woensdag 11 april officieel geopend. Burgemeester van Vlissingen Bas van den Tillaar en gedeputeerde van de Provincie Zeeland Carla Schönknecht voeren de openingshandeling, welke nog een verrassing is, uit.

De officiële opening voor genodigden en andere belangstellenden die zich hebben aangemeld start om 15.00 uur. Cor Bakker zorgt voor de muzikale verbinding en de opening wordt afgesloten met een receptie.


Scheldehof
De nieuwe locatie van WVO Zorg is gebouwd op de plek van de voormalige Zware Plaatwerkerij op het Vlissingse Scheldekwartier en is ter vervanging van het voormalige zorgcentrum Scheldehof en tijdelijk verpleeghuis Weyevliet. Scheldehof bestaat uit groepswoningen met binnentuin voor mensen met dementie en appartementen waar o.a. mensen met lichamelijke klachten wonen. Daarnaast bestaat het complex uit huurappartementen voor senioren. Op de begane grond zijn voorzieningen die zowel voor bewoners als buurtbewoners toegankelijk zijn zoals een restaurant, theaterzaal/bioscoop, kapper en een atelier.

 

Klik hier voor meer informatie over Scheldehof.