De vernieuwde WVO Voordeelpas van 2020 is uit!

Voordeel bij de bakker, op verse bloemen of op een nieuwe bril. Of liever met korting uiteten, shoppen of naar de bioscoop? De WVO Voordeelpas is voor iedereen die graag korting of voordeel ontvangt.

 

Nieuwe deelnemende bedrijven
Dit jaar mogen wij een aantal nieuwe deelnemende bedrijven verwelkomen. Zo doet bijvoorbeeld Zandpaviljoen Pier 7 mee met een actie voor koffie en gebak. Bij The Tosti Club krijgt u korting op uw consumpties. Voor de kinderen is er een gereduceerde entreeprijs voor het Klok'uus en mocht u als goed voornemen hebben om tóch vaker te gaan zwemmen, dan kan dit voordelig bij het Vrijburgbad.

 

Alle acties en deelnemende bedrijven zijn te vinden op: www.wvozorg.nl/voordeelpas.

 

WVO voordeelpas aanvragen?

Cliënten, medewerkers en vrijwilligers van WVO Zorg krijgen de voordeelpas gratis. Waarom? Omdat WVO Zorg graag iets extra’s doet voor haar cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Bent u geen cliënt van WVO Zorg, maar wilt u wel graag genieten van de voordelen van de WVO Voordeelpas? Voor slechts € 7,50 per jaar kunt u de voordeelpas aanvragen. Vult u hiervoor het aanmeldformulier in. Wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk uw kortingspas in huis heeft.

 

Ook deelnemen?
Heeft (of kent) u een bedrijf dat met een leuke actie mee zou willen doen aan de WVO Voordeelpas? Geef dit dan door via: voordeelpas AT wvozorg DOT nl. Nieuwe bedrijven kunnen gedurende het jaar worden toegevoegd, zij worden dan op de website vermeld. 

 

Wij wensen u veel voordeel toe met de WVO Voordeelpas 2020.