Bouw gestart! Eerste paal Kop van het Dok geboord

Wij zijn trots! Op een historische plek in het hart van Vlissingen zijn we gestart met de bouw van Kop van het Dok. Wonen op de plek waar vroeger de schepen te water werden gelaten, wordt met deze drie prachtige woontorens werkelijkheid. Jaap Wielaart en Angela Kallewaard, raad van bestuur WVO Zorg, en Jan de Graaf, voorzitter van de toekomstige VVE van Kop van het Dok, gaven het startsein voor het boren van de eerste paal. Een feestelijk moment!

 

Verrassing voor kopers!
We hadden natuurlijk graag met alle kopers de start van de bouw gevierd. Helaas was dit vanwege het Corona virus niet mogelijk. Gelukkig hebben we een andere manier gevonden om kopers dit moment thuis te laten beleven. Een prachtig vormgegeven postdoosje met daarin een bijzondere videokaart. Op deze videokaart is te zien dat Jaap Wielaart, Angela Kallewaard en Jan de Graaf de kopers persoonlijk toe spreken, feliciteren én is het moment te zien waarop de eerste paal wordt geboord. Samen met een aantal prachtige (drone)beelden van het Dok een feestje om naar de kijken! Benieuwd? Bekijk hier de video.

 

Benieuwd naar de appartementen die nog te koop zijn? Neem dan contact op met Schinkel de Weerd makelaardij via info@schinkeldeweerd.nl of telefonisch 0118 – 460300. Informatie over het project vindt u op www.kopvanhetdok.nl.