2x Zilver en 1x Goud

Vorige week kwam er goed nieuws uit Amerika. De locaties Scheldehof en Willibrord hebben een Zilveren Certificering voor mensgerichte zorg behaald en locatie Vondellaan een Gouden! Voor alle medewerkers van die locaties en hun leidinggevenden: van harte  gefeliciteerd met deze prestatie van formaat! 

 

De internationale commissie was vol lof over wat ze lazen over de prestaties van deze locaties. Een van de commissieleden wilde eigenlijk wel graag om een hoekje komen kijken in de Vondellaan. 

 

Wat is het mooi dat we er met elkaar in slagen om liefdevolle en mensgerichte zorg aan onze bewoners te geven. Dat is belangrijk voor de bewoners en hun naasten, en we worden er zelf ook blij van. Samen voelt beter en Planetree helpt daarbij. 

 

Planetree
Planetree is een internationaal zorgconcept dat wereldwijd door meer dan 800 instellingen uit de  gezondheidszorg wordt gebruikt. Planetree richt zich niet alleen op de zorg, maar schenkt ook aandacht aan zaken als welzijn, voeding, spiritualiteit, omgeving en netwerk van cliënten. Meer informatie over Planetree vindt u op onze Planetree pagina en op de site van Planetree Nederland.